Lilas Style

Oslo i et nøtteskall

Tremøbler

 

Treverks fullkommenhet

 

Møbler laget av naturlige materialer, er unike produkter i seg selv. Ikke bare på grunn av verdien av det de koster, men også på grunn av det originale, finpussede utseendet og sikkerhet at de vil tjene i mange år.

 

Tremøbler har vekt store interesser i årevis. Segmentet av tremøbler utvikler seg fremdeles og blir et stadig mer fristende alternativ til andre løsninger. Slike møbler koster relativt mye, men det å kjøpe dem sikrer at det er en god investering. Man kan si at det å kjøpe møbler i tre blir en slags sosial status, eksklusivitet og bekreftelse av god smak. Det er også en oppfatning om at et møbel er ekte og verdifullt når det er laget av naturlige materialer.

 

Møbler og økologi

 

Etterspørsel etter møbler laget av tre, følger ikke bare av den stadig økende bevisstheten om nye trender, men også av moten for økologiske løsninger og tendensen til å være mer oppmerksom på bærekraftig forvaltning av naturressurser. Det fører til at produksjonsprosesser kontrolleres med hensyn til effekten på det naturlige miljøet. Kunder vil oftere og oftere bruke tre til innredning av interiør. Møbler, gulvflater eller fasader laget av tre, er behagelige å berøre, de er varme og skaper en naturlig atmosfære. Produkter i tre er trygge for miljøet og brukerne, er preget av holdbarhet og unik skjønnhet. De tjener i årevis og mister ikke sine estetiske verdier og nytteverdier hvis de blir vedlikeholdt på en riktig måte. Bearbeiding av tre gir mange muligheter, og selve produksjonen er en ekte kunst som krever kunnskap og ofte håndarbeid.

 

Kunnskap om tre

 

Den polske møbelindustrien innen produkter i tre tilhører bransjer med mange års tradisjon. Den utmerker seg samtidig med så sterkt potensial at den kan bli en betydelig styrke på toppen av global design. Utviklingen er imidlertid fortsatt hemmet av stigende priser av tre, samt relativt høye produksjonskostnader som ofte følger av håndarbeid utført av kvalifiserte håndverkere, snekkere osv. Til tross for det blir tremøbler på nett ofte kjøpt i Polen av mennesker som allerede har oppnådd økonomisk stabilitet og vil danne en unik stil f.eks. i sitt nye hus. De vil dekorere sitt drømmehus med møbler som er originale, av den beste kvalitet og ikke vil gå av moten.   De polske møblene i tre er også meget gjerne kjøpt på utenlandske markeder og den trenden har utviklet seg betydelig i de siste årene.

 

Fordeler med tre

 

Når det gjelder design, farger og funksjonelle løsninger, er markedet med tremøbler en ekte idékilde. Møbler laget av heltre, er ikke lenger assosiert bare med tunge, klassiske møbler. Nå for tiden oppfyller bransjen av tremøbler forventningene til kunder med forskjellige smaker. Slike møbler i heltre som minimalistiske bord, stoler, senger, skap og kommoder er preget av enkelhet kombinert med elegansen av tre. De er samtidig originale, har særegne former og farger.

 

Moderne møbeldesign kombinerer tradisjonelle kanoner med modernitet på en veldig interessant måte. Designere har mye å vise frem,  og har mer frihet på designområdet enn tidligere. Tre er ekstremt plastisk, det uttrykker sin skjønnhet i vakre, harmoniserte former som skaper et unikt mikroklima og varme i ethvert hjem. Det er også holdbart, noe som gjør det mulig å forme møbler og dekorasjoner  på ulike måter. Tilknytning til tradisjonen av edelt møbelhåndverk og samtidig åpenhet mot moderne design er synlig i mange prosjekter av polske møbelprodusenter.  Elementer wood tilbyr tremøblene av slike produsenter. Det er et naturlig materiale forbundet med kunnskap, erfaring og  profesjonalisme i bearbeiding og etterbehandling av tre. Det er ikke bare et møbel , det er også en unik design, kunst og livstil basert på lidenskap for tre.

 

 

 

 

 

Vi anbefaler:

 

Trivelige lokaler utstyrt med det beste utstyr innen fotografering. Spør oss! Spesialist portrett foto - Anna Bober Bryllupsfotograf i Oslo med gode referanser og bred erfaring! Typer: Bryllup, Portrett, Parfotografering.

Fornøydhetsgaranti på renholdet. Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud! Tjenester: Flyttevask i Oslo, rundvask. Skreddersydde renhold. Det lille ekstra. Lang erfaring.

Design til stue, soverom, bad og hage. Vi formidler det beste innen skandinaviske håndverks- og designmøbler. Følg oss på Instagram. Møbler på nett og interiør. En god opplevelse.