Lilas Style

Oslo i et nøtteskall

Pizzaovn til storkjøkken

Mengden fett reduseres med opptil 90 % ved å sprute det på mat bare på toppen og bearbeide den bare ved å sirkulere varm luft. Tilberedte retter beholder sin utmerkede smak og egner seg til servering på restauranter med sunn mat, nettopp takket være redusert fettinnhold eller mulighet til dampkoking.

Ytterligere funksjoner til kombidamperen

Det er tilgjengelig en funksjon for koking om natta. Dette er ganske enkelt et flott alternativ for serveringssteder der tiden er begrenset og serverte retter må være friske.

Funksjonen som profesjonelt omtales som sous vide, går ut på dampkoking under vakuum.

Kombidampere renser seg selv på en automatisk måte. Prosessen er rask og effektiv, den krever ikke personalets innsants.
Rask avkjøling lar deg innen kort tid redusere temperaturen på rettene i enkelte stadier av deres tilberedning.

Takket være bruk av en termisk sonde blir det å steke kjøtt så enkelt som aldri før – ved å kontrollere temperaturen inne i kjøttretten skal du kunne bestemme nøyaktig den nødvendige tilberedningstiden.

Svært sjeldne feil. Den krever likevel god kjennskap til bruksanvisningen.

Kombidamper er en stor bekvemmelighet i dag, så når du driver et serveringssted, er det verdt å vurdere å kjøpe den. Et anbefalt sted er Gastro Line-butikken som tilbyr et bredt utvag av ovner som pefekt imøtekommer behovene til lokalet ditt samt reparasjon av storkjøkkenets ovner i Oslo.

Finn ut hvilke merker av storkjøkkenets ovner det er verdt å investere i

Kombidamper er storkjøkkenets fremtid på norske serveringssteder. Det skjer fordi én enhet kan erstatte en rekke andre som vanligvis brukes i typiske barer og restauranter. Dette høres kanskje overraskende ut, men én maskin er i stand til å bake, koke, steke og stue retter og så utføre mange andre aktiviteter.

Sjekk pizzaovn på kjøkkenet - pizzaovngastro.no

Det blir mulig å tilberede mer mat på samme tid, noe som sikrer raskere arbeid. Utvalget av ovner på markedet blir stadig rikere. Vi sjekker hvilke selskaper som tilbyr det beste utstyret til eiere av lokaler.

 

 

Vi anbefaler:

 

Trivelige lokaler utstyrt med det beste utstyr innen fotografering. Spør oss! Spesialist portrett foto - Anna Bober Bryllupsfotograf i Oslo med gode referanser og bred erfaring! Typer: Bryllup, Portrett, Parfotografering.

Fornøydhetsgaranti på renholdet. Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud! Tjenester: Flyttevask i Oslo, rundvask. Skreddersydde renhold. Det lille ekstra. Lang erfaring.

Design til stue, soverom, bad og hage. Vi formidler det beste innen skandinaviske håndverks- og designmøbler. Følg oss på Instagram. Møbler på nett og interiør. En god opplevelse.