Lilas Style

Oslo i et nøtteskall

Oslo - Norges kjerne

Oslo er Norges kjerne når det gjelder industri, administrasjon, kultur og utdanning. Det er her parlamentet holder til.

Det er også i Oslo kongen har sin hovedresidens. De viktigste administrasjonsorganene er plassert her. Derfor er byens rolle ikke til å undervurdere.

Det som kjennetegner Oslo er uten tvil antall firmer og konserner som åpner sine kontorer akkurat der. Dette kan oppleves blant annet ved at stadig flere og flere bygninger og kontorplasser (ikke bare i sentrum) bygges. Oslo blir attraktiv plass til arbeidsgivere, og de vil gjerne investere der. Det som teller mest i Oslo er også fiskeindustri. Det er nesten tusen ulike bedrifter som er knyttet til fiskebransjer som har sine lokaler og avdelinger i hovedstaden. Man kan også lett finne ut at en slik utvikling skaper mange arbeidsplasser og bidar til ikke bare Oslo sin økonomi, men til hele landets økonomiske vekst.

 

 

Vi anbefaler:

 

Trivelige lokaler utstyrt med det beste utstyr innen fotografering. Spør oss! Spesialist portrett foto - Anna Bober Bryllupsfotograf i Oslo med gode referanser og bred erfaring! Typer: Bryllup, Portrett, Parfotografering.

Fornøydhetsgaranti på renholdet. Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud! Tjenester: Flyttevask i Oslo, rundvask. Skreddersydde renhold. Det lille ekstra. Lang erfaring.

Design til stue, soverom, bad og hage. Vi formidler det beste innen skandinaviske håndverks- og designmøbler. Følg oss på Instagram. Møbler på nett og interiør. En god opplevelse.